Op zoek naar grote tent?

grote tent
Partytentenshop Partytent kopen bij dé partytenten specialist!
Partytent 6m x 3m. Easy Up Partytent 6x3. Wie zijn wij. Partytent 2m x 2m. Partytent 2.5m x 2.5m. Partytent 3m x 3m. Partytent 3.5m Zeshoekig. Partytent 4m x 3m. Partytent 4.5m x 3m. Partytent 6m x 3m. Partytent 9m x 3m.
Partytent kopen? groot assortiment Partytent kopen? Laagsteprijsgarantie partytenten.
Heb je een tent nodig die wat meer in de wind staat, dan raden we je aan op zijn minst een semi-prof partytent te kopen. Moet een partytent langer op blijven staan, dan adviseren we je om een PVC partytent te kopen.
Partytent kopen? Hier de laagsteprijsgarantie! Laagste prijsgarantie partytenten!
Als u een tent nodig heeft die veel wind moet kunnen vangen en en zeer lang op moet blijven staan, dan adviseren wij u om een PVC partytent te kopen. Ook als u een partytent nodig heeft voor een evenement, dan adviseren wij u een tent met PVC zeil te kopen.
Tenten online kopen de tenten specialist online!
Dit soort tent is stormvast en erg licht. Bungalow tenten, ook wel familietenten zijn grote, hoge tenten die plaats bieden aan tot wel 8 personen. Ideaal als u met de hele familie wil kamperen! Het is ook belangrijk te kijken uit welk materiaal uw tent bestaat.
smeedijzer deur
Feesttenten huren en grote tenten huren.
Your browser does not support HTML5 video. Uiteraard kunnen wij u niet dwingen om een tent bij ons te huren of kopen. Wij kunnen u wel vertellen dat wij als team de afgelopen jaren met succes MAX hebben laten groeien tot een serieuze speler in onze branche.
dakwerkers
Een grote tent huren?
Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volop genieten van het feest of evenement. Ook bij onze grote tenten van 6 tot 16m kunt u ervoor kiezen om uw favoriete tent zelf af te halen of u kunt ons vragen om ze voor u te plaatsen.
meeneemheftruck
Tenten huren voor 200 personen tentenverhuur.
Bent u op zoek naar een grote tent te huur waar zo'n' 200 personen al zittend kunnen plaats nemen? Een tent van minimaal 192 m is ideaal voor 200 gasten wanneer u stoelen met tafels plaatst. Kiest u enkel voor 40 tot 55 statafels dan kunnen tot / 270 gasten rechtstaan binnen de tent.
TENT HUREN
Tenten Caravans Kamperen 2dehands.be.
Tent Decathlon Quecha 6.3XL AIR. Veel ruimte, veel licht, staat in 10 minuten recht, 3 aparte slaapruimtes met ertussen balzaal van 10.5m en 2.10m hoog. vandaag 1242: Alken. Mooie grote XXL Quechua tent! In amper 2 seconden staat hij recht en er is plaats voor 4pers!
Tenten? Gratis bezorging vanaf 15 Vrijbuiter.nl!
86 producten gevonden. DE WAARD KLEINE BURGEMEESTER. BIG AGNES RATTLESNAKE SL3. BIG AGNES RATTLESNAKE SL2. DE WAARD GROTE BONTE SPECHT LICHTGEWICHT. DE WAARD BRILUILGORDIJNSET. VRIJBUITER OUTDOOR ALOHA DUO TC. Waar moet je op letten? Zo herken je een goede tent.
Grote tent Jong Arcen.
Jong Arcen is in het bezit van een grote tent. Deze tent, van 5 bij 10 meter, wordt voor u opgezet en afgebroken door leden van Jong Arcen. De tent kan aan de 4 zijkanten open gelaten of juist dicht gemaakt worden.
Grote tent Tenten 2dehands.be.
tent montana met luifel 4 personen grote tent matras iglotent pomp afmetingen gote tent; 5 L X 2.50 BR X 2.05 HOOG repair kit met 2 ka. 6 januari 2018 1205: Westerlo. Volkswagen VW Busje Camper Tent The Monster Factory.
Tenten 4 tot 8 personen Decathlon.
Alles voor een heerlijk slaapcomfort. De leefruimte is het centrale punt in de tent. De kleinere tenten hebben een leefruimte om in te eten en waarin je perfect kan gaan zitten, maar niet in kan rechtstaan. De grote tenten hebben een leefruimte waarin je kan rechtstaan en bieden plaats voor 4 tot 8 personen.

Contacteer ons