Resultaten voor mongoolse tent huren

mongoolse tent huren
10x Slapen in een yurt in Nederland! We Are Travellers.
Hier een yurt huren? Contact kun je opnemen via megenscheveerhuis@gmail.com. Prijs per nacht: vanaf 100, euro per weekend. Waar vind je deze yurt: Appeltern, Gelderland. Een yurt in Het Paradijs in Friesland. De Mongoolse Ger, in het westen beter bekend als yurt, is ook in Friesland te vinden bij Het Paradijs. Binnenin de ronde tent, die 6 meter in diameter is, vind je een lits-jumeaux, een stapelbed en een zit-slaapbank.
soorten tenten
Verhuur van yurt joert of ger. Yurt huren ger huren joert huren.
Het menu vindt u onderaan deze pagina. Mongoolse Yurt: alle klimaten tent. Yurt of Ger of Joert; een tent als een tempel. Onze yurts komen rechtstreeks uit Mongolië waar ze op de oude manier met de hand zijn gemaakt. In heel Centraal Azie wordt de yurt tot op de dag van vandaag door vele families gebruikt als huis.
audio versterker met hdmi
Yurts.
Een yurt is een tent die Mongoolse nomaden opzetten tijdens hun reis, met de meest indrukwekkende houten frames en tentzeil gemaakt van vilt en canvas. Het merendeel van de yurts uit ons aanbod is groot opgezet, voorzien van een houten vloer, meubilair en zelfs een eigen keuken.
horlogebandjes
Yurt, ger of Mongoolse tent huren Tentengids.eu.
Je bent hier: Tentengids.eu Yurt. Yurt, ger of mongoolse tent huren. Kies een land.: Nederland Frankrijk Spanje Portugal Noorwegen Hongarije Yurt huren Nederland. Yurt bij Gelukkig Wel Sint-Michielsgestel. Elegant ingerichte yurt met hemelsbed en wellness. Geniet van onze hottub, sauna, massages, workshops Geluk en bijzonder eten.
GERvaring: logeren in een warme Mongoolse tent Yurten te Huur in Wijhe, Overijssel, Nederland.
GERvaring: logeren in een warme Mongoolse tent. GERvaring: logeren in een warme Mongoolse tent. Verhuurd door Jolanda. Contact met verhuurder. Verhuurd door Jolanda. Contact met verhuurder. Onze mooie Ger of Yurt staat middenin de natuur Onze plek heeft een heerlijke sfeer.
Overnachten in een Mongoolse tent Yurten te Huur in Afferden, Limburg, Limburg, Nederland.
Overnachten in een Mongoolse tent. Overnachten in een Mongoolse tent. Verhuurd door Angelique. Contact met verhuurder. Verhuurd door Angelique. Contact met verhuurder. Midden op een veld, omgeven door bos, staat de tent. In de tent staat een houtkachel voor de verwarming.
Yurten uit Mongolië Verdeling Yurt België Nederland Welkom op Yurts.be! Yurten uit Mongolië Verdeling Yurt België Nederland.
De Tonoo de Mongoolse naam voor de dakkoepel wordt standaard geleverd met de Mongoolse Urgh waterdichte, ondoorzichtige bedekking met koorden vastgemaakt. Dit is de traditionele manier om de dakkoepel te bedekken. Als optie kunnen we twee soorten bijkomende doorzichtige bedekkingen leveren, beiden zijn UV bestendig zonnestralen maken gewoon doorzichtig plastiek stuk.
Tent lodge Mongoolse Yurt in Molkwerum huren bij Belvilla.
Tent lodge Molkwerum Friesland 4 personen. Voor wie op zoek is naar een avontuurlijke en bijzondere accommodatie, is een verblijf in deze Mongoolse Yurt in het Friese Molkwerum een echte aanrader! De Mongoolse Yurt is een originele nomadentent, ingericht met Mongoolse meubelen, waaronder twee eenpersoonsbedden, een tafeltje met vier krukjes, een dekenkist, een houtkachel en daarnaast een comfortabel tweepersoonsluchtbed en een gasstel.
Slapen in een Yurt? Yurt tent huren Supertrips, Bijzonder Overnachten.
Uitgelicht: Boek vanaf nu de populaire Glampings voor 2018! Ontdek de leukste locaties waar je kan overnachten in een Mongoolse Nomadentent. Je kan yurts huren in Spanje, Frankrijk, Nederland, Portugal of Belgie. Belgisch Luxemburg 1. Bijzondere Bed en Breakfasts 1.

Contacteer ons