Resultaten voor safaritent

safaritent
Logeren bij de boer: Ranch, Lodge, Barn of Safaritent FarmCamps.
Nog meer leuks. Speelhut in de tent. Ruim ingericht met een gezellige leefruimte, eigen toilet, keuken, koelkast en koud stromend water. Voor de kids is er een tot de nok toe gevulde Jumbo spellenkist. De Safaritent is er in een 4-persoons en een 6-persoons variant.
huis in Spanje
Safaritent.
Je ziet steeds meer safaritenten met eigen sanitair. Hoe heerlijk is dat, een eigen douche en toilet in je tent. Wat mag je van een safaritent verwachten? Een safaritent is eigenlijk net een vakantiehuis, maar dan onder een canvas dak.
spanje
Safaritenten, lodgetenten en lodges huren? Supertrips.nl.
Luxe kamperen in een safaritent. Niet alleen in Nederland kun je luxe kamperen in een safaritent. Ook in overige landen in Europa zijn de safaritenten hot geworden. Tegenwoordig kun je in nagenoeg ieder land in Europa wel een safaritent boeken.
luxe tent
Safaritent L voor maximaal 5 personen Greencamp.
Bij Greencamp houden we zelf ook van sfeervol tafelen dus dat zie je terug bij alle safaritenten en dus ook bij de Safaritent L! In de safaritent staat een steigerhouten keukenblok voorzien van wieltjes zodat je desgewenst heerlijk buiten kunt koken.
te huur spanje
Safaritenten België ontdek luxe safaritenten in België.
Wat jouw voorkeur ook is, er is zeker een glamping met safaritent in België te vinden die bij jouw wensen aansluit, en die van de kinderen. Een luxe safaritent op een glamping België begint bij Glampings! Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox?
spanje
Safaritent Vacanceselect.
In deze tent komen het woon en kookgedeelte bij elkaar door het mooie kookeiland. De Safaritent Select beschikt over twee of drie slaapkamers én een eigen douche en toilet. U vindt de Safaritent Select in Toscane op de topcampings Orbetello camping Village en camping Norcenni Girasole Club.
vakantie tent huren
Safaritent Deluxe Vacanceselect.
Door het tentdoek aan de voorzijde in z'n' geheel op te rollen wordt het buitenleven gemakkelijk naar binnen gebracht. De nieuwe Safaritent Deluxe is nog luxer en groter dan de Safaritent Select. De Safaritent Deluxe is er in twee uitvoeringen, een type van 55 m en een type van maar liefst 64 m, en de perfecte glampingaccommodatie voor een luxe vakantie.
Safaritenten en luxe tenten voor glamping kopen?
Het houten frame heeft een stoere robuuste uitstraling. Safaritent Safaritent met een gegalvaniseerd stalen frame eenvoudig zelf op en af te bouwen. Luxury Lodge Gepatenteerde Luxury Lodge, de ideale Safari Lodge die past binnen de afmetingen van een mobile home.
Safaritent Luxe safaritent huren op de camping Eurocamp campingvakanties.
Huur daarom een luxe safaritent van Eurocamp. De safaritent voor 5 personen is wat kleiner dan de safaritent voor 6 personen maar qua indeling vrijwel gelijk. Een luxe tent vakantie wacht op u! Bekijk hieronder op welke campings u Eurocamp safaritenten kunt huren.

Contacteer ons